Sikker betaling

Daligkurv.dk benytter Reepay’s betalingsløsning, da vi går ind for høj sikkerhed omkring din betaling.

Reepay er en betalingsløsning, som gør det nemt og sikkert for dig at betale for dine bestillinger på dagligkurv.dk. Reepay A/S servicerer mange store firmaer som eksempelvis DBA, Ørsted,Hungry, Winefamly, Matas, chri chri m.m.

Reepay benytter sig af sikkerhedsværktøjer, som Verified by Visa og MasterCard SecureCode, hvilket forebygger og minimerer kreditkortsvindel over nettet. Du kan derfor trygt indtaste dine kortoplysninger via vores betalingslink, det er kun dig der kan se dine indtastede oplysninger.

Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro.

Vi tager sikkerhed meget seriøst, så når du vælger at betale med debit- eller kreditkort på dagligkurv.dk, er du i sikre hænder. Alle oplysninger om dit kort sendes via en sikker og krypteret forbindelse, så ingen kan se, genskabe eller anvende dine kortoplysninger. Vores samarbejdspartner Reepay er PCI valideret, hvilket er din garanti for, at ingen kan se, genskabe eller anvende dine kortoplysninger. Når du anvender et betalingskort på dagligkurv.dk, er det derfor kun Reepay, og ikke Dagligkurv, som får adgang til dine oplysninger.

Når du vælger at betale med debit- eller kreditkort på dagligkurv.dk, bliver du muligvis omdirigeret til en ekstra sikkerhedsgodkendelse fra Verified by Visa (ved Visa-kort), eller 3D secure (ved MasterCard), som kræver yderligere sikkerhedstjek af dit kort. Siden, hvor du bliver bedt om at indtaste en ekstra kode, kontrolleres af kort-udstederen, som også vil bede dig om at oprette dig første gang et betalingskort anvendes, hvor den ekstra sikkerhedsgodkendelse er nødvendig. Efter oprettelse modtager du en sms med en kode, der skal indtastes på siden. Dagligkurv har ingen indflydelse på disse sider, og kan derfor også kun i begrænset omfang supportere dig.


Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling er du velkommen til at skrive til os på kontakt@dagligkurv.dk

Sikkerhandel