Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

1.1 Dagligkurv.dk (”hjemmesiden”) er ejet og drevet af Dagligkurv, CVR. DK41163380

E-mail: kontakt@dagligkurv.dk

Tlf. (+45) 42 95 71 45

1.2 I vores betingelser bruger vi ”os”, ”vi” og ”vores”, hvilket henviser til Dagligkurv.dk. Udtrykt som ”dig”, ”dit” og ”du” henviser til alle, der tilgår hjemmesiden.

1.3 Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden du anvender vores hjemmeside. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du automatisk betingelserne, som er nærmere beskrevet i de følgende afsnit.

1.4 Vi forbeholder os retten til at ændre betingelserne for hjemmesiden til enhver tid.

1.5 For oplysninger om vores brug af cookies og personoplysninger, henviser vi til vores Privatlivspolitik.

2. Vores service

Hjemmesiden er en online dagligvare portal, der formidler dagligvarer mellem forbrugerne og de leverandører som vi samarbejder med.

3. Bestilling

For at foretage en bestilling hos os skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel bestille dagligvarer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Sådan laver du en bestilling på hjemmesiden:

  1. Tilføj de varer du har brug for. Når du har opnået minimumskøbet på 250 kr. klikker du på kurven og går til betaling.

  2. Kontroller dine oplysninger.

  3. Angiv korrekte leveringsoplysninger og vælg dato for levering.

  4. Kontroller din bestilling og betal.

  5. Ordrebekræftelse bliver sendt til den angivne e-mailadresse.

  6. Sms modtages med information om at levering af bestillingen er påbegyndt.

  7. Ordren leveres til kundens opgivne leveringsadresse.

Det er dit ansvar at de indtastede oplysninger er korrekte. Så snart du har afgivet en bestilling, vil bestillingen bliver formidlet videre til Dagligkurv, hvorved vores medarbejdere vil gå i gang med at håndplukke de bestilte dagligvarer. Kontakt straks Dagligkurv hvis du skal have opdateret de oplysninger som du har angivet i din bestilling.

Du modtager en bekræftelse fra Dagligkurv på sms, lige så snart leveringen er påbegyndt.

4. Priser og betaling

De angivne priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK), inkl. moms. Priserne er dagspriser og kan derfor løbende ændres af os.

Vi benytter Reepay A/S til håndtering af online betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende. Betaling med betalingskort foregår gennem en krypteret (SSL) godkendt forbindelse vis Reepay A/S.

Når du foretager en bestilling, gælder den pris, der er angivet på hjemmesiden. De angivne priser er slutpriser, hvilket vil sige, at de er inklusive moms og alle andre pristillæg. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, og at ændre eller opdatere informationerne til enhver tid uden forudgående varsel. I tilfælde af en prissætningsfejl på en vare, du har bestilt, vil vi naturligvis underrette dig og afvente din godkendelse af den korrigerede pris, inden vi lader handlen går igennem.

Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct, Maestro samt Mobilepay. Når du betaler med betalingskort, skal du bekræfte betalingen ved at indtaste en kode, som du får tilsendt pr. sms via din mobiltelefon straks efter at du har indtastet ordren. Dette er en sikkerhed for, at dit betalingskort ikke misbruges.

Dagligkurv må ikke opkræve håndteringsgebyr, servicegebyr, kortgebyr eller andre former for gebyrer fra kunderne ved online betalinger. Og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt.

5. Retur og fortrydelsesret

Din bestilling er bindende når du har modtaget en sms fra Dagligkurv på at leveringen er i gang. Dagligkurv påbegynder håndplukning af dine dagligvarer, lige så snart Dagligkurv har modtaget din bestilling. Det er vigtigt, at du straks efter bestillingen kontakter Dagligkurv for at få annulleret din bestilling. Men hvis Dagligkurv allerede er i gang med at levere din bestilling, er det desværre ikke muligt at annullere bestillingen.

Det bemærkes at bestillingen ikke er omfattet af fortrydelsesretten, idet bestillingen vedrører fødevareleverancer.

6. Reklamationsret

Hos Dagligkurv.dk går vi meget op i service, kvalitet og kundetilfredshed. Derfor er vi i løbende dialog med vores samarbejdspartnere for at sikre os, at der arbejdes på forbedringer af kvalitet og service.

Skulle du modtage en bestilling, der ikke lever op til standarten, skal du kontakte Dagligkurv.

Reklamationer vedrørende hjemmesiden, ved brugen heraf og eventuelle systemfejl skal der rettes henvendelse til Dagligkurv.

7. Kundeservice

Sådan kommer du i kontakt med vores kundeservice: Kontakt

8. Ansvar
  1. Den juridiske aftale om køb af varer indgås mellem Dagligkurv og kunden. Når Dagligkurv har accepteret en bestilling afgivet af en kunde gennem Dagligkurv.dk, er der indgået en juridisk bindende aftale mellem Dagligkurv og kunden.

  2. Ved nedbrud eller fejl på hjemmesiden kan Dagligkurv ikke stilles til ansvar for eventuelle tab. Dagligkurv vil til enhver tid arbejde på at få løst fejlen hurtigst muligt.

Dagligkurv er desuden ikke ansvarlig for fejl eller nedbrud hos Dagligkurv ’s leverandører.

  1. Dagligkurv skal gøre sit bedste for omgående at acceptere alle bestillinger der kommer igennem Dagligkurv.dk. Hvis Dagligkurv ikke kan opfylde en bestilling, skal dette meddeles til kunden hurtigst muligt.

  2. Modtages en klage fra kunden, skal Dagligkurv indenfor en rimelig tid svare kunden. Dagligkurv skal agere professionelt, ansvarsfuldt og samarbejde med kunden om at finde en hurtig løsning på kundens problem.

9. Ophavsret & varemærker

Dagligkurv har ret til at bruge leverandørernes navn, logo, varemærke/brand i markedsføringsaktiviteter med henblik på at generere flere bestillinger for Dagligkurv. Alt materiale som eks. billeder, tekster, menuer der ligger på portalen er Dagligkurv’s ejendom.

10. Fejl

Der tages forbehold for eventuelle fej i tekster og priser på hjemmesiden.

11. Lovvalg og værneting

Nærværende vilkår og betingelser er i enhver henseende underlagt dansk ret og enhver tvist skal behandles med Københavns Byret som værneting.

12. Ændringer

Dagligkurv forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de betingelser der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holder dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

13. Kontakt og klageadgang

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Dagligkurv.dk’ s produkter, kan der rettes henvendelse til:

Dagligkurv, CVR. DK41163380

kontakt@dagligkurv.dk

Eventuelle klager kan også rettes til Forbrugerstyrelsen. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på:

www.forbrug.dk

Dato for sidste revision af Handelsbetingelser

Sidst opdateret: januar 2022