FAQ - Spørgsmål og svar

Her kan du finde spørgsmål og svar. Vi har samlet nogle af de spørgsmål vores kunder hyppigt stiller os og giver dig svaret her:

Vi leverer mandag, onsdag, fredag og lørdag. Alle dage mellem kl. 10-22. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at vælge et specifikt tidspunkt.
Du kan give os besked om, at vi må stille din levering foran døren, hvis du ikke er hjemme.

Du behøver ikke være hjemme. Skriv en kommentar til ordren, at leveringen må stilles. Skriv også hvor chaufføren må stille den – fx ”Stil ordren ved hoveddøren”.

Vi vil gerne høre fra dig. Kontakt venligst vores kundeservice på  42 95 71 45 eller skriv en mail til kontakt@dagligkurv.dk og vi finder sammen en løsning.

Det finder vi en løsning på. Kontakt venligst vores kundeservice på 42 95 71 45 eller skriv en mail til kontakt@dagligkurv.dk.

Hvis der er opstået en fejl og du ikke har modtaget din bestilling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 42 95 71 45. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig.

Når din ordre er bestilt, kan du ikke selv ændre din ordre. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på 42 95 71 45 eller skriv en mail til kontakt@dagligkurv.dk – er ordren ikke sendt afsted, kan vi tilpasse den for dig.

Vi leverer varer mandag, onsdag, fredag og lørdag. Du skal placerer din ordre senest kl 23.59 aftenen før. Bestiller du eksempelvis tirsdag aften inden kl. 23.59, modtager du dine varer onsdag mellem kl. 10-22.

Det er meget sikkert. Vi anvender den nyeste teknologi og har et samarbejde med de dygtigste partnere på markedet. Sikkerheden er meget højt prioriteret i vores løsninger.

Du behøver ikke at oprette en bruger konto for at bestille dagligvarer fra dagligkurv.dk.

Levering er altid gratis ved køb for minimum 350 kr. Køber du for mindre end 350 kr. betaler du et leveringsgebyr alt efter dit postnummer. Prisen for leveringen kan du se på betalingssiden. Vi leverer din ordre ved køb for minimum 250 kr.

Vi leverer til københavn og omegn indenfor bestemte postnumre. Her kan du se hvilke områder vi leverer til.

Når du handler på dagligkurv.dk foregår det som du kender det fra andre webshops. Tilføj de varer du har brug for. Når du har opnået mimimumskøbet på 250 kr. klikker du på kurven og går til betaling. Her indtaster du leveringsoplysninger, bemærkninger til ordren – fx særlig kommentar for levering, vælger dato for levering og går videre til betaling efter at du har læst og accepteret handelsbetingelserne.

Har du en besked til chaufføren, fx bemærkninger vedr. Levering, skal du skrive dem i forbindelse med dit køb i feltet bemærkninger.

Nem, hurtig og sikker online betaling med kort eller mobilepay.

Du kan betale med følgende kort:

Visa, Visa/dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro.

Når du betaler for en bestilling skal du IKKE betale for håndterings/service eller andre former for gebyrer.

Når man betaler med kort online, er der som regel nogle årsager til betalingen ikke går igennem:

Kontroller at dine betalingsoplysninger er korrekte.
Du skal sikre dig at du bruger det rigtige betalings kort.
Kontroller at dit betalingskort ikke er udløbet.
Kan dit kort være spærret eller at der ikke er dækning på?
Hvis du oplever at det stadig fejler med betalingskort kan du alternativt betale med MobilePay.

Ved betaling med kort anvendes 3D Secure i dagligkurv.dk. 3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode,
der er udviklet af Visa og MasterCard. Når der bruges 3D Secure, føjes der et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Det foregår ved,
at kunden modtager en éngangskode på sms, som skal indtastes lige efter, kunden har indtastet sine kortoplysninger. Dette minimerer risikoen for betalingskort svindel.

Hvis du dog stadig har en mistanke om at dit betalingskort er blevet misbrugt på dagligkurv.dk, anbefaler vi at du hurtigst muligt får spærret dit kort ved at tage kontakt til din bank.

Fandt du ikke dit spørgsmål med tilhørende svar? Vi vil gerne høre fra dig. Kontakt venligst kundeservice på kontakt@dagligkurv.dk.